Η Alouette και ο θαυμαστός κόσμος της!

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουμε αναπτύξει! Συγκροτείται από καταστήματα ποικίλων μεγεθών, τα οποία εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα κέντρα της χώρας και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας από κοντά!

 

Next Stop! Νέα Μάκρη!

->Λεωφόρος Μαραθώνος 163, Νέα Μάκρη-> https://bit.ly/3xvZuRx 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή του συγκεκριμένου Store δεν είναι τυχαία, καθώς βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Σε μία όμορφη τοποθεσία το κατάστημα της Alouette, σας υποδέχεται πάντα με θετική διάθεση και προθυμία να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των πελατών μας!

 Ένας υπέροχος χώρος, με πλούσια ποικιλία σε ρούχα και παπούτσια για να μπορέσετε να βρείτε πάντα αυτό που ψάχνεται για τους μικρούς μας φίλους. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να ανακαλύψετε την νέα συλλογή SS'22, η οποία ανανεώνεται συνέχεια και να δημιουργήσετε looks που εντυπωσιάζουν κάθε στιγμή! 

 

 

 

 

Επίσης, μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική συλλογή παπουτσιών και να συμπληρώσετε το στυλ των πρωταγωνιστών της ζωής μας καθώς και μία πλούσια ποικιλία αξεσουάρ ένδυσης για easy-going εμφανίσεις! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρώματα, υπέροχα και ποιοτικά υφάσματα Alouette κατακλύζουν το Store και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

 

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί ό,τι χρειάζονται οι αγαπημένοι μικροί μας φίλοι!

 

 

Με αγάπη, 

Alouette Team <3